Ceramic coating

Wiki Article

Jouw vierwieler staat maar dof voor je huis? Laat je Renault door ons poetsen. Iets dat je auto duf eruit doet zien komt door storm, de invloeden van buiten geven de ooit glimmende verschijning een doffe gloed. Na vaak buiten op de oprit te hebben gestaan is dat ook best vanzelfsprekend, maar geen probleem, wij geven die machtige schittering weer terug. De laklaag wordt nogmaals tot leven gewekt voor het fraaiste resultaat. Onze medewerkers zijn altijd trots als de klus is geklaard, en dat is niet zo gek, want ze gebruiken de betere producten en geven de grootste zorg aan je Ford. Wil je een paar foto's bekijken van auto's voor en na het poetsen? Deze kan je vinden op onze webpagina.
Binnen de kortste keren komen bekende naar je toe om te vragen of je een andere bolide hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Op de meest vreemde ogenblikken is het gebeurd, steentjes die omhoog springen of even niet uitkijken met je sleutelbos en een witte streep laat zich in je lak zien. Jammer, er valt treurig genoeg niks tegen te beginnen maar wel wat tegen te doen. Al die krasjes maken de kleur tevens futloos, het ziet er niet uit. Om je vierwieler dan weer volstrekt krasvrij te maken kan je deze bij ons achterlaten om te laten polijsten. Een prima autolak door onze polijstbehandeling geeft je bolide weer het aanzien die het had toen je hem nieuw in de showroom kocht. Wat in 1 oogopslag opvalt is de kleur, deze is weer helder.

Ongeevenaard mooi toch al die sprankelende auto's die glimmen in het zonlicht of onder straatverlichting? Dat je een blokje aan het wandelen bent en zoiets hebt van ik zou willen dat die bij mijn voordeur stond? Dit wordt verkregen met glas-coating en ook dit bieden wij aan, dus jouw vierwieler kan net zo puntgaaf worden. Wat is glas-coating nu eigenlijk? Nou het is een aparte beschermende laag over je huidige laklaag heen welke enkele jaren blijft bestaan. Belangrijk is dat de heilige koe eerst tot in de details gewassen moet zijn anders wilt het middel niet blijven zitten. Na deze behandeling heeft regenwater en viezigheid geen grip meer op je autolak, je auto blijft keurig schoon aan de buitenkant.

Plus de binnenzijde van je heilige koe kunnen we compleet zuiveren zodat je met een trots gevoel een passagier kan meenemen. Gesoffeerde zetels krijgen hun originele kleur terug en alles wat je ziet is zo netjes of als het net uit de fabriek komt. Waarom je je binnenkant wilt laten reinigen? Na een poos is de binnenzijde lang niet zo smetteloos meer als toen je het kocht. En wat voor persoon wilt er nu in een smerige omgeving zitten. De stoffen stoelen komt na onze interieur reiniging er nogmaals als nieuw uit te zien. Talloze mensen vinden een nieuw gekochte Mazda lekker ruiken, alleen duurt die geur niet voor altijd. Alle andere geuren die het interieur rijk is vernietigen we zodat je reukorgaan volop je zintuigen kan gaan doen tintelen.

Om je heilige koe honderd procent van buiten en binnenkant netjes te laten stofzuigen bieden we ook pakketten aan. Het ‘autowassen’ pakket is een voorbeeld die je bij ons kan bestellen. Vanzelf sprekend kan je tevens pakketten combineren, zo bepaal jij exact wat er moet gebeuren. Heb je een auto voor je bedrijf of een particuliere? Wij maken hier geen verschil in, we helpen iedereen aan een fonkelend schoon voertuig. Nadat je jouw auto fris hebt terug gekregen stellen wij het zeer op prijs als je ons onder andere bij je neefje wilt aanraden. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

We verwelkomen je graag.

Ben je niet zo blij meer met je Renault omdat deze er fletch uit ziet? Wij poetsen je toyota van onder tot boven tot ie er weer als nieuw uit ziet. Regen doet je Lees hier bolide geen geen goed, de tijd is aangebroken om deze door ons een wasbeurt te geven. Na jaren lang buiten te zijn geweest is dat ook behoorlijk logisch, maar geen nood, in perfecte handen komt alles weer goed. Voor het mooiste uitslag zullen we de gelakte laag weer in ere moeten herstellen. Met de betere producten en de grootste vaardigheid leveren we jouw bolide weer af. Wil je vele afbeeldingen zien van auto's voor en na het poetsen? Deze kan je vinden op onze bedrijfswebsite. Binnenkort staat er dan weer een fraai blinkende wagen voor je verblijf waar je een goed gevoel van ervaart.

Dit is je vast niet bespaard gebleven, je bent onderweg om wat boodschappen te doen en spontaan zijn er allemaal krasjes bijgekomen door fijne steentjes. Zoveel miniscule krasjes in je autolak die je hoopt te ontlopen. Het is een bedroefd moment en je bent juist zo voorzichtig. Om je Fiat dan weer compleet zonder steenaanslag te verkrijgen kan je deze bij ons achterlaten om een polijstbehandeling te laten ondergaan. Na onze polijstbehandeling zijn krasjes die afkomstig zijn van je sleutelbos, een paar takken of grind weer honderd procent verdwenen. Wat in 1 oogopslag opvalt is de kleur, deze is weer helder.

Heb je wel jezelf lopen vergapen aan die sprankelende kleuren van een vierwieler? Je kan je gezicht er in terug zien zo glad is de lak. Met onze nano-coating dienst gaat ook jouw bolide er net zo uit zien, is dat niet de wens waar je vaker aan zit te denken? Wat is glas-coating nu precies? Nou het is een aparte beveiligde laag over je bestaande lak heen welke vele jaren blijft bestaan. Alvorens de glascoating op de vierwieler kan worden gesmeerd behoort de auto eerst grondig gewassen te zijn wilt de gel blijven plakken. Na deze nano-coating valt het vuil en regenwater er zo van af, je bolide blijft spik en span.

Ook de binnenzijde van je vierwieler kunnen we totaal reinigen zodat je weer met een goed gevoel de vierwieler in stapt. Lederen zetels verkrijgen hun originele kleur en alles wat aan de binnenzijde te vinden is is zo netjes of als je net de autosleutel hebt gehad. Na zoveel tijd in de heilige koe te hebben gereden is deze minder schoon als dat je zal willen. Als je je vriendin een lift moet geven dan is het een blamage als die een smerige lift krijgt. De stoffen zetels komt na onze auto interieur reiniging er weer als nieuw uit te zien. Een herinnering is vast en zeker de geur toen je je Kia net bij de auto dealer had opgehaald? Alle ongewenste geuren die in het auto interieur zitten verscholen vernietigen we zodat je reukorgaan ook weer blij van elk autoritje wordt.

Je kan bij ons ook een pakket kopen, dan maken we je bedrijfswagen van binnen en buiten schoon. Neem eens bij ons Het ‘Basis detailing’ pakket af. Natuurlijk is het tevens mogelijk om pakketten te combineren, het is net wat u ons wilt laten doen. Heb je een auto van je bedrijf of een particuliere? Bij ons is elke automobiel welkom, we helpen alle mensen aan een fonkelend schoon voertuig. Nadat je jouw vierwieler fatsoenlijk hebt terug gekregen stellen wij het zeer op prijs als je ons onder andere bij je neefje wilt aanprijzen. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Je hoeft niet ver te rijden om er eentje te vinden, en anders maak je er meteen een mooie dag van.

Bezoek onze bedrijfswebsite voor meer inlichtingen.

Report this wiki page